Vervepremier

vervepremierKjenner du noen som kan ha glede av et medlemskap i Foreningen Norden? Verv en venn og få flotte vervepremier!

Alle er velkomne som medlemmer i Foreningen Norden, både de som ønsker å aktivt delta i lokale aktiviteter og de som bare vil støtte foreningens arbeid for å gjøre Norden til en av verdens mest integrerte og innovative regioner.

Vervepremier:vervepremier

  • Verv 1 medlem og motta en bok fra det «nordiske skattkammer». Her har vi både nye og gamle kvalitetstitler med nordisk tema.
  • Verv 2 medlemmer og velg mellom en sporty treningsskjorte og et sportshåndkle i bambus, begge med Foreningen Nordens logo.
  • Verv 3 medlemmer og velg mellom en flott retro sportsbag og en telefonlader, begge med Foreningen Nordens logo.
  • Verv 5 medlemmer og få sportshåndkle, treningsskjorte og sportsbag eller telefonlader.

 

Innmelding på nett:

Når medlemmet du verver melder seg inn via våre nettsider, enten de tegner seg for personlig medlemskap, må de skrive «vervet av» og så ditt navn (og evt medlemsnummer, hvis du har det tilgjengelig) i fritekstfeltet nederst i skjemaet.

Send oss en e-post på foreningen@norden.no når du har vervet og oppgi hva du ønsker i vervepremie.

Premien blir sendt så snart det nye medlemmet har betalt kontingent.

Trenger du vervemateriell?

Bestill brosjyrer og kulepenner gratis fra foreningens administrasjon her eller ved å sende en e-post til foreningen@norden.no.

Lykke til!

Husk:

  • Alle Norden-medlemmer støtter arbeidet med å styrke og videreutvikle det folkelige nordiske samarbeidet, og er med å vise at befolkningen i Norden synes nordiske samarbeid og samholdet er viktig.
  • Medlemmer får informasjon om og invitasjoner til lokale aktiviteter i regi av Foreningen Nordens lokallag, samt informasjon om nasjonale eller nordiske arrangementer fra Foreningen Norden sentralt.
  • Du får tilgang på våre medlemsfordeler og gratisbilletter til nordiske filmpremierer.
  • Som medlem får du også fire nummer av Magasinet Norden årlig.