Nordisk sommerleir

Foreningen Norden inviterer hvert år barn og unge til å være med på Nordisk sommerleir i Hillerød, Danmark. I naturskjønne og trygge omgivelser tilbringer unge fra hele Norden en uke fullspekket med lek og moro.

Gjennom spennende aktiviteter blir de unge kjent med hverandres språk og kultur, knytter vennskap på tvers av landegrensene, og skaper nordiske minner for resten av livet.

 

Nordisk sommerleir 2018
Tid:  2. – 7. juli 2018

Sted: Nordisk Lejrskole i Hillerød, Danmark (30 min nord for København)

Aldersgruppe: 11 – 14 år

Pris medlem*: NOK 3750,-

Pris ikke-medlem: NOK 4950,-

Prisen dekker reisen t/r Oslo S – Hillerød, kost og logi, aktiviteter og utflukter. Inngang/turpass til Tivoli er også inkludert.

* For medlemspris må foresatt ha hovedmedlemskap eller husstandsmedlemskap, eller deltaker gå på en skole som har skolemedlemskap.

Påmeldingsfrist: 25. mai 2018 (det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder)

Påmelding via deltager.no her

Informasjon og påmeldingsskjema i pdf finner du her

Aktiviteter

I løpet av uken får deltakerne bli kjent gjennom morsomme leker, de får oppleve Frederiksborg Slott, bytur til København og Tivoli, og den siste kvelden holdes avslutningsfest i diskoteket. På leirstedet finnes robåter, badminton- og ballspill, bålplasser, utendørs bordtennis og naturlekeplass tilgjengelig for mye lek og moro. Innendørs finnes bl.a. fotballspill, airhockey, bordtennis, dart og biljard. Vi drar til stranden dersom været tillater det.

To av dagene kan du selv velge aktivitet. Ved påmelding fører du opp ditt 1.- og 2.valg for aktivitet på både tirsdagen og onsdagen. Du kan velge mellom følgende:

Nordisk sommerleir Kanotur

Nordisk sommerleir

Kanotur
Liker du vann og kanopadling er dette aktiviteten for deg. Turen går i rolig temp med tid til sang og småprat, så du kan trygt melde deg på selv om du er nybegynner. Vi lager mat på grillen og har mulighet for å bade og spille ball etc. underveis.

Til topps – hinderbane i trærne
Med taustiger kommer du opp i tretoppene, før du tar deg videre fra tre til tre og gjennom ulike hindre og svevebaner. Det er flere forskjellige baner med ulik høyde og vanskelighetsgrad, så du velger etter mot. Vi får grundige instruksjoner om teknikk og sikkerhetsregler på forhånd.

Nordisk sommerleir

Nordisk sommerleir

Ridetur i skogen
Liker du dyr og natur vil du like denne deilige rideturen i skogen Freerslev Hegn, litt utenfor Hillerød. Turen går i rolig tempo på snille Islandshester, så både nybegynnere og øvede kan bli med. Vi henter hestene fra stallen, strigler, sadler dem opp og blir kjent med dem før vi rir inn i skogen.

Off road-sykling
Med Mountain bike får du både trening og naturopplevelse! Turen er for både nyvegynnere og øvede.

Svømmehall
Vi bader i Hillerød svømmehall. Der finne tre stupebrett på henholdsvis 1, 3 og 5 meter, og tre sklier.